Δημοφιλής είδηση: 6 looks που θα θες ν' αντιγράψεις μέχρι το τέλος ...
Φοράμε: Τζιν με πέρλες
|
Απρίλιος 20, 2017
Μια εξαιρετική διεθνής πρωτοβουλία που τονίζει την σημασία της λαϊκής της κάθε γειτονιάς. Της γειτονιάς μας! Στην Αθήνα στην αγορά του Ρέντη με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Καλλίδη
Κλείστε έγκαιρα θέση στα workshops του Alchemists' Flavour Festival, ενός μοναδικού φεστιβάλ που φέρνει στην Ελλάδα τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της καινοτομίας και του bartending.
Ένα μπαρ από αυτά που θα μπορούσαν να βρίσκονται οπουδήποτε στην Ευρώπη είναι το νέο talk of the town της πόλης.
Το Πάσχα στην Αθήνα μπορεί να είναι πολύ όμορφο όταν είναι καλά προγραμματισμένο. Περπατήστε στην Πλάκα, στην Αρεοπαγίτου, στο Θησείο, ακολουθήστε επιτάφιο κάτω από την σκιά της Ακρόπολης ή δοκιμάστε μαγειρίτσα στην αγορά, και σουβλιστό αρνί στο κέντρο της πόλης.
Ο Έλληνας σεφ Ari Vezené φιλοξένησε στο εστιατόριο του, Vezené, ένα γεύμα-εμπειρία βασισμένο στα γευστικά χαρακτηριστικά του κορυφαίου Blended Scotch Whisky, JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™
Το ψάρι των φτωχών, το παραδοσιακό φαγητό της ελληνικής οικογένειας την ημέρα του Ευαγγελισμού, έχει ιστορία και μυστικά.
Ο γνωστός σεφ Έκτορ Μποτρίνι, μεγάλος νικητής των Χρυσών Σκούφων 2014 σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.
Την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015, 1 300 δείπνα « γαλλικού τύπου » θα προταθούν σε εστιατόρια και πρεσβείες 150 χωρών στις 5 ηπείρους.
Ένα workshop - μύηση στην τέχνη του Food Pairing με τα κοκτέιλ από τον Gegam Kazarian, επίσημο επιστημονικό συνεργάτη της Foodpairing®
Η γεμάτη ευαισθησία ματιά του συγγραφέα Αυγούστου Κορτώ σε ένα κείμενο για το ποτό και τους bartender, όπως διαβάστηκε από τον ίδιο χθες, στα πλαίσια της παρουσίασης του 2ου Burst του Worldclass 2015. Ένα υπέροχο δοκίμιο που πρέπει να διαβάσει όποιος αγαπά το ποτό.
Ο Alexandre Quintin είναι ο international ambassador του οίκου Rémy Martin, ενός από τους σημαντικότερους παραγωγούς κονιάκ στην Γαλλία με ιστορία 250 ετών! Συναντηθήκαμε στην Αθήνα και τον ρώτησα όλα όσα είχα στο μυαλό μου σχετικά με τον βασιλιά των αποσταγμάτων, το κονιάκ και τον οίκο Remy Martin.
Κουβεντιάζοντας με τον Στέλιο Παρλιάρο, τον σπουδαίο σεφ πατισιέ που άλλαξε τα δεδομένα στον χώρο του γλυκού στην Ελλάδα.
18:13
18:00
17:40
17:33
17:06
16:49