Απρίλιος 19, 2017
To top 10 των street foodάδικων.
Μέσα σε στενά, σε παλιές μονοκατοικίες, τα ταβερνάκια του Χαλανδρίου γνωρίζουν νέες δόξες.
Από εδώ έχει περάσει ο Σινάτρα σε κάποιο ταξίδι του στην Αθήνα, ο Ωνάσης όταν ερχόταν για τα μπουζούκια, η Καρέζη με τον Καζάκο όταν τελείωναν τις παραστάσεις...
Η χρονιά ξεκίνησε δειλά και όσο προχωράει ο καιρός φουντώνει. Οι νέες αφίξεις, οι μεταγραφές, τα στέκια σε ένα κέντρο που ποτέ δεν κοιμάται…
Η άλλη πλευρά της Ομόνοιας που λατρεύουμε…
Κάνεις κρατς και σου έρχεται όλη η γλύκα. Χειμώνας χωρίς λουκουμάδες δεν λέει. Χωρίς το μέλι να ρέει ζεστό ζεστό μέσα στο στόμα.
Όταν μιλάμε για ένα εστιατόριο ρωτάμε πάντα πως είναι το φαγητό. Αλλά τελικά, είναι τα γλυκά που αφήνουν την επίγευση της βραδιάς. Στα εστιατόρια τα γλυκά είναι πολύ σοβαρή υπόθεση.
Για δύο ημέρες, 29 και 30 Ιανουαρίου, ο Γιώργος Βενιέρης, o Νίκος Καραθάνος, o Παναγιώτης Γιακαλής και o Δημήτρης Χρονόπουλος, επιστρέφουν για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια ιστορίας της Σπονδής.
Ένα από τα κορυφαία πιάτα της γαλλικής κλασικής κουζίνας, έχει πάρει θέση σε μενού πολλών εστιατορίων.
Δες τα καφέ με τις καλύτερες σοκολάτες της πόλης…
Εχουν ατμόσφαιρα, άποψη αλλά κυρίως, στυλ. Ένα δικό τους mood που τραβάει και το ανάλογο κοινό. Τα café που σου φτιάχνουν τη μέρα…
Τα Πετράλωνα είναι ένα αυτόνομο σύμπαν με άποψη, στυλ και χαρακτήρα συγκεντρώνοντας όλες τις τάσεις...