ΓΛΥΚΑ

Εύκολο μωσαϊκό με μερέντα


  • Φωτογραφία: ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

    Φωτογραφία: ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Προετοιμασία-παρασκευή: 15΄ / Αναμονή: 3-4 ώρες

Yλικά (για περίπου 800 γρ.)
250 γρ. κρέμα γάλακτος
400 γρ. μερέντα
1½ πακέτο μπισκότα πτι μπερ ολικής άλεσης

Διαδικασία

Χτυπάμε την κρέμα στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι (όχι σαντιγί).

Προσθέτουμε τη μερέντα, ανακατεύοντας απαλά ώστε να ομογενοποιηθούν τα δύο υλικά. Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ενσωματώνουμε στο μείγμα.

Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα φύλλο λαδόκολλας, δίνοντάς του το σχήμα σαλαμιού. Το βάζουμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες πριν το κόψουμε και το σερβίρουμε.

 


Tags: Ζάχαρη και Αλεύρι, Σοκολάτα, Μπισκότα, Κορμός

Σχόλια

(Πρέπει να για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)