Κυρίως πιάτα

Μπέργκερ με χοιρινά μπριζολάκια, μουστάρδα και αγγουράκι τουρσί


TINA WEBB

Συνταγή σε 15'

Υλικά για 2 άτομα:

Ζητάμε από τον χασάπη να μας κόψει 2 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλο, να τις κόψει σε δύο κομμάτια την καθεμιά και να τις χτυπήσει να λεπτύνουν. Βάζουμε σε ένα ταψί τα μπριζολάκια, τα αλείφουμε με 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και τα αλατοπιπερώνουμε. Τα ψήνουμε στο γκριλ για 3 - 4 λεπτά από κάθε πλευρά. Παίρνουμε 2 ψωμάκια (κατά προτίμηση τσιαπάτα - βρίσκουμε και στα σούπερ μάρκετ), τα κόβουμε στη μέση και αλείφουμε το κάτω μέρος με 1 κουταλιά μουστάρδα. Από πάνω βάζουμε τα μπριζολάκια, από 1 - 2 λεπτές φέτες τυρί της αρεσκείας μας και 5 - 6 αγγουράκια τουρσί, σε λεπτές ροδέλες. Ψήνουμε τα μπέργκερ για 1 - 2 λεπτά σε τοστιέρα ή στο φούρνο, ίσα να λιώσει το τυρί. Συνοδεύουμε με απλή πράσινη σαλάτα.

Περισσότερες συνταγές στο www.gastronomos.gr


Tags: Συνταγές, Κρέας, Χοιρινό, Εύκολα και Γρήγορα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)