NEWS

Το μήνυμα της Μαίρης Συνατσάκη για την γυναικεία αυτοπεποίθηση που αξίζει να διαβάσεις


  • Απάντησε με τον πιο όμορφο τρόπο στην άσχημη κριτική που δέχτηκε για την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της.

    Απάντησε με τον πιο όμορφο τρόπο στην άσχημη κριτική που δέχτηκε για την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι από τα πιο όμορφα κορίτσια της τηλεόρασης, όχι μόνο για τα υπέροχα χαρακτηριστικά της, αλλά και για τον τρόπο που ξέρει να εκφράζει τις ιδέες της εμπνέοντας πολύ κόσμο και κυρίως τους νέους. Γι' αυτό και δικαιολογημένα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ελληνίδες γυναίκες - influencers που με το στυλ και τις απόψεις τους επηρεάζουν μια σημαντική μερίδα ανθρώπων.

Πρόσφατα, τόλμησε μια αλλαγή στα μαλλιά της με ένα κόντό καρέ hair look με ξανθές ανταύγιες το οποίο πολλοί followers της επικρότησαν, άλλοι πάλι έσπευσαν να γράψουν στο προφίλ της μια σειρά από όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια. Η ίδια, που έχει τολμήσει αρκετές αλλαγές στα μαλλιά της, έσπευσε να δώσει τη δική της απάντηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αλλά να καταθέσει επίσης και τον δικό της προβληματισμό σχετικά με όλο αυτό που ''προκάλεσε'' στέλνοντας παράλληλα ένα σπουδαίο μήνυμα για την αυτοπεποίθηση, την αυτοεκτίμηση και την αγάπη για τον εαυτό μας και τις επιλογές μας:

 ''Λοιπόν έχω την ανάγκη να μοιράστω κατιτίς μαζί σας. Που λέτε εγώ έκοψα τα μαλλιά μου και τα έβαψα. Αντίστοιχης σημασίας πράγμα με το να έτρωγα πρωινό ξερω'γω. Ωστόσο για αυτην μου την απόφαση άκουσα πολλά καλά και κολακευτικά σχόλια [ευχαριστώ], άκουσα ανθρώπους να μην το επικροτούν πολύ ευγενικά [ευχαριστώ] αλλά άκουσα και ανθρώπους να λένε "Χάλια", "Καταστράφηκες", "Απαίσια", "Έγινες κι εσύ σαν όλες τις ξανθιές" μπιριμπιριμπιρι. Άκουσα επίσης ανθρώπους να μου λένε "Μπράβο που το τόλμησες και τι θαρραλέα που είσαι" ή απλά να αναρωτιούνται "Γιατί το έκανες αυτό στον εαυτό σου;". Θετικά ή αρνητικά, αυτά τα τόσο έντονα σχόλια φυσικά με προβλημάτισαν. Γιατί το έκανα; Πρόδωσα την μελαχρινή μου φύση; Έγινα ένα ακόμη ξανθό στερεότυπο; Έχασα την θυληκότητά μου; Μετά θυμήθηκα οτί πρόκειται για τρίχες! Τ Ρ Ι Χ Ε Σ! Βγαίνουν, πέφτουν, κόβονται, βάφονται, χρησιμεύουν για να ζεσταίνεται το κρανίο. Δεν ξέρω πότε απέκτησαν τοοοόση σημασία για τις γυναίκες και γιατί έλαβα τόσα πολλά μηνύματα απο κορίτσια που έλεγαν "Αχ θέλω κι εγώ και δεν το τολμάω" αλλά επανήλθαν στο μυαλό μου τα μηνύματα του στυλ "Πάει χάλασες" "Θέλουμε την παλιά Μαίρη πίσω" και κατάλαβα γιατί κάποιος να μην πάρει την απόφαση. Που σιγά την ανάβαση στο Κιλιμάντζαρο! Αυτό που μάλλον θέλω να πω είναι πως αν κάποιος έχει νιώσει απογοήτευση(!) με την επιλογή που έκανες εσύ στα δικά σου μαλλιά, είναι δικό του το πρόβλημα και πρέπει να το λύσει εκείνος και οχι να βάλεις εσύ εξτένσιον και τρέσες για να του αρέσεις. Αν επίσης κάποιος απογοητεύτηκε(!) από μια αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση κάποιου άλλου ανθρώπου τότε μιλάμε για πολύ ρηχή περίπτωση "κάποιου". Αν κάποια απο εσάς θέλει να κάνει τα μαλλιά της παπαγαλί αγορέ, επειδη ΕΤΣΙ θέλει, να γράψει τα κοινωνικά στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες μακρυμαλούσες με μπούκλες για να ειναι "ΣΕΞΥ", εκεί που δεν πιάνει μελάνι, και να κάνει τα μαλλιά της παπαγαλί αγορέ γιατί είναι τρίχες. Βγαίνουν, πέφτουν, κόβονται, βάφονται, χρησιμεύουν για να ζεσταίνεται το κρανίο. Να αγαπάτε τον εαυτό σας τόσο πολύ που να αντέχετε να τολμάτε οτιδήποτε φανταστείτε... Έχει πλάκα!'' #Loveyourselffirst #Foodforthought #Lactacyd #moodoftheday #happyme #goodvibesonly


Tags: Μαίρη Συνατσάκη, μαλλιά, Instagram