ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Αυτό το χρώμα έχει κατακτήσει το Instagram σου και ήρθε η στιγμή να το φορέσεις

Μαρίνα Χαραλάμπους


  • Όσο και να δεν θες να το αποδεχτείς πως έχει επιστρέψει το συγκεκριμένο χρώμα, σίγουρα έχει κατακλύσει τον προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram.

    Όσο και να δεν θες να το αποδεχτείς πως έχει επιστρέψει το συγκεκριμένο χρώμα, σίγουρα έχει κατακλύσει τον προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram.

Όσο και να δεν θες να το αποδεχτείς πως έχει επιστρέψει το συγκεκριμένο χρώμα, σίγουρα έχει κατακλύσει τον προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram. Το καφέ και όλες οι αποχρώσεις του έχουν επιστρέψει δυναμικά και ενώ όταν τις είδαμε στις συλλογές των σχεδιαστών δεν ήμασταν σίγουρες πως θα στεφθεί με επιτυχία φαίνεται πως όχι απλά πέτυχε αλλά έχει γίνει από τις αγαπημένες τάσεις των fashion girls.

Ο λόγος; Το καφέ είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα που μπορείς να συνδυάσεις με άλλα outsider χρώματα και να φτιάξεις τα πιο ιδιαίτερα σύνολα. Συνδυασμένο με άσπρο χρώμα ή κόκκινο θα δημιουργήσεις το απόλυτο color blocking. Μην φοβηθείς το συγκεκριμένο χρώμα αφού ανήκει στα πιο ουδέτερα χρώματα και είναι σαν καμβάς που μπορείς πολύ εύκολα να ''εκμεταλλευτείς''. 

 

 


Tags: φθινόπωρο, καφέ, τάση

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)