ΜΑΛΛΙΑ

Η Δούκισσα Νομικού μας αποκαλύπτει το Νο1 μυστικό για μαλακά μαλλιά


  • To αγαπημένο κορίτσι των μίντια μοιράστηκε σήμερα με τους folllowers της ένα σημαντικό tip ομορφιάς.

    To αγαπημένο κορίτσι των μίντια μοιράστηκε σήμερα με τους folllowers της ένα σημαντικό tip ομορφιάς.

Σήμερα με μία πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε την συνεργασία της με την L’ Oreal Paris!

Και χθες, το αγαπημένο κορίτσι των μίντια και πανέμορφη εγκυμονούσα, μοιράστηκε μαζί μας το Νο1 μυστικό για μαλακά μαλλιά, με ένα κείμενο στο προσωπικό της blog;

''Ας το παραδεχτούμε, κορίτσια. Αν κάτι λατρεύουν τα αγόρια πάνω μας, είναι (και) τα μαλακά μας μαλλιά. Τους αρέσει τρομερά να τα χαϊδεύουν (και σε εμάς βεβαίως αρέσουν αυτά τα χάδια) και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να πιάνουν... άχυρο! Δηλαδή εντελώς αφυδατωμένα, ξερά και άγρια μαλλιά.

Από την άλλη, κι εμείς έτσι κι αλλιώς λατρεύουμε και θαυμάζουμε τα υγιή, λαμπερά και μεταξένια μαλλιά και προσπαθούμε πώς και πώς να τα αποκτήσουμε. Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν;

Φυσικά να χρησιμοποιούμε ενυδατικά προϊόντα, να βάζουμε λαδάκια, να αποφεύγουμε την καθημερινή ταλαιπωρία με τα ψαλίδια και τα πιστολάκια και να βάζουμε - σωστά- μάσκες. Και όταν λέω σωστά, εννοώ πως πρέπει οπωσδήποτε μια φορά την εβδομάδα να την αφήσουμε να δράσει για αρκετή ώρα και για να εισχωρήσει καλά μέσα στην τρίχα - θα πρέπει λοιπόν είτε να κάνουμε τη μάσκα στο κομμωτήριο για να καθίσουμε σε ένα vaper που βγάζει ζεστό ατμό, είτε, αν την κάνουμε στο σπίτι, να τα τυλίξουμε μόνες μας με μια ζεστή πετσέτα!

Αν το κάνετε αυτό συστηματικά, θα δείτε τεράστια διαφορά :-)


Tags: Δούκισσα Νομικού, μαλλιά, ομορφιά, beauty tips

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)