ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Πώς θα βρεις το προσωπικό σου στυλ με πολύ απλά βήματα

Μαρίνα Χαραλάμπους


  • Aκολούθησε αυτά τα απλά βήματα

    Aκολούθησε αυτά τα απλά βήματα

Η κάθε μια από εμάς πρέπει να επενδύει στο προσωπικό της στυλ, να βρίσκει ποιο είναι αυτό και να ποντάρει σε αυτό. Αν νιώθεις πως μέχρι τώρα δεν το έχεις βρεί, και αυτό σε δυσκολεύει, μην ανησυχείς εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε…Eίναι απλά βήματα που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις αλλά και να απογειώσεις το στυλ σου! 

  • Πρέπει να καταλάβεις και να σέβεσαι τον σωματότυπο σου. Βρες ποιες είναι οι αδυναμίες σου, ποια είναι τα δυνατά σου σημεία και επένδυσε σε αυτά.
  • Βρες ποια είναι τα signature κομμάτια που σου αρέσουν. Αυτό μπορεί να είναι ένα αξεσουάρ, ένα χρώμα, ένα print, ή ένα συγκεκριμένο κομμάτι για παράδειγμα τα skinny jeans.
  • Eπένδυσε σε κομμάτια που θα φορέσεις πολλές φορές με διαφορετικούς τρόπους. Για παράδειγμα, ένα φόρεμα ή ένα top. Επέλεξε κάτι όχι τόσο φανταχτερό για να μην κουραστείς να το φοράς.
  • Φτιάξε ένα moodboard. Aποθήκευε τις αγαπημένες σου φωτογραφίες από street style φωτογραφίες ή τις αγαπημένες σου celebrities, και να μπαίνεις εκεί κάθε φορά που χρειάζεσαι έμπνευση.
  • Bρες τα χρώματα που σου ταιριάζουν. Αν νιώσεις πως κάποια χρώματα δεν σου ταιριάζουν, καλύτερα να μην το προσπαθείς επενδύοντας σε αυτά αφού και εμείς και εσύ ξέρουμε πως δεν θα τα φορέσεις.

Tags: προσωπικό στυλ, βήματα, χρώματα, τι φοράμε

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)