ΟΜΟΡΦΙΑ

To νέο Bvlgari είναι εμπνευσμένο από τη δύναμη του Ατλαντικού ωκεανού

Σταύρη Φράγκου


  • O ιταλικός οίκος Bvlgari λανσάρει το νέο αντρικό άρωμα Aqva Pour Homme Atlantiqve, το έβδομο της οικογένειας Aqva Pour Homme που πρωτοκυκλοφόρησε το 2005.

    O ιταλικός οίκος Bvlgari λανσάρει το νέο αντρικό άρωμα Aqva Pour Homme Atlantiqve, το έβδομο της οικογένειας Aqva Pour Homme που πρωτοκυκλοφόρησε το 2005.

  • Από το backstage της φωτογράφισης

    Από το backstage της φωτογράφισης

  • Από το backstage της φωτογράφισης

    Από το backstage της φωτογράφισης

O ιταλικός οίκος Bvlgari λανσάρει το νέο αντρικό άρωμα Aqva Pour Homme Atlantiqve, το έβδομο της οικογένειας Aqva Pour Homme που πρωτοκυκλοφόρησε το 2005. 

Το Aqva συνεχίζει επικό ταξίδι του στην εξερεύνηση ενός από τους πιο ισχυρούς ωκεανούς του κόσμου, τον Ατλαντικό. Το Aqva Pour Homme Atlantiqve θυμίζει τη φυσική φρεσκάδα της αύρας της θάλασσας και του καθαρού νερού, δυο στοιχεία της θάλασσας, τόσο συναρπαστικά, που ενσαρκώνουν κατακτήσεις και μεγάλα επιτεύγματα. 
Το άρωμα αποπνέει εξαιρετική φρεσκάδα για να μεταφέρει την ενέργεια του ωκεανού που αντικατοπτρίζεται από μια έκρηξη από νότες εσπεριδοειδών που χαρίζουν οι γεμάτες ζωντάνια νότες από χυμώδεις καρπούς. 

Big story

Το Aqva Pour Homme, το δημοφιλές αντρικό άρωμα του οίκου Bvlgari, δημιουργήθηκε από τον Jacques Cavallier το 2005 και από τότε μετράει μόνον επιτυχίες. Η νέα εκδοχή του, το Aqva Pour Homme Atlantiqve που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017, υπογράφεται και πάλι από την ίδια διάσημη «μύτη». 

ΟΙ ΝΟΤΕΣ

Το Aqva Pour Homme Atlantiqve είναι ένα δροσερό και γεμάτο ενέργεια υδάτινο Eau de Toilette, εμπνευσμένο από τη δύναμη του Ατλαντικού Ωκεανού. O Jacques Cavallier διαιωνίζει το Αmbergris, που είναι το κυρίαρχο στοιχείο, αν και πολύ σπάνιο, αλλά ταυτόχρονα είναι και η «ταυτότητα» του αρώματος. Συνάμα, δημιούργησε μια ξεχωριστή νότα από «θαλάσσιο κεχριμπάρι», που βρίσκεται στην καρδιά της σύνθεσης και το κάνει ιδιαίτερα εθιστικό. Και για να το κάνει πιο δροσερό και φρέσκο με ωκεάνια περιπλοκότητα, εμπνεύστηκε από τους κήπους των Εσπερίδων. Έτσι, οι νότες της κορυφής του περιλαμβάνουν συμφωνίες από πράσινο αλλά πεντανόστιμο περγαμόντο από την Καλαβρία, ζουμερό λεμόνι από την Σικελία και μια συμφωνία από ένα «ζωτικό νερό». Η βάση τελειώνει με ξυλώδεις νότες από vetiver, πατσουλί, σανδαλόξυλο και Βενζόη.

Call me Justice
Το μοντέλο της καμπάνιας, ο γοητευτικός Justice Joslin, ο οποίος «δαμάζοντας» τα μανιασμένα κύμματα του ωκεανού αποκαλύπτει και την εθιστική δροσιά του αρώματος. Η έντυπη καμπάνια «αποκαλύπτεται» μέσα από το φακό και τις καλλιτεχνικές απεικονήσεις του διακεκριμένου φωτογράφου Michel Sedan. 

That’s classic

Το νέο Aqva Pour Homme Atlantiqve, “εγκλωβίζεται” στο εντυπωσιακό, κλασικό, γλυπτό μπουκάλι με κλίση, από μπλε γυαλί για να υπενθυμίζει τα βάθη του ωκεανού, ενώ ολοκληρώνεται με ένα λαμπερό ασημί φινίρισμα.
# AQVAATLANTIQVE
#SEAYOURSELF


Tags: Bvlgari, man, οίκος, αντρικό άρωμα, Aqva Pour Homme Atlantiqve, ομορφιά, άντρας

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)