NEWS

Κουτρουζάς - Λόρδου: «Δεν έχει καμία σχέση η διαφορά ηλικίας»

Κωνσταντίνος Αρτσίτας


  • Όσα αποκάλυψαν σε συνέντευξή τους στο Beatiful People

    Όσα αποκάλυψαν σε συνέντευξή τους στο Beatiful People

Αυτή επιχειρηματίας, αυτός δάσκαλος του τένις. Η συνάντησή τους μοιραία και σημαδιακή. Μετά από πέντε χρόνια μαζί, φωτογραφίζονται για πρώτη φορά  στο Beautiful People και μας μιλούν για τον έρωτα και όλα όσα τους κάνους ευτυχισμένους.

της Νατάσας Αλεξάνδρου

Αλήθεια, πώς γνωριστήκατε; 

Είναι πολύ αστεία η ιστορία της γνωριμίας μας. Βασικά γνωριζόμασταν από πριν, αλλά ποτέ δεν έτυχε να βρεθούμε. Μια μέρα, καθώς έφευγε ο Κρίστοφερ από τη δουλειά, είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο με τον μπαμπά μου. Όταν ο Κρίστοφερ κατάλαβε ποιος ήταν ο κύριος που χτύπησε, βρήκε την ευκαιρία να με πάρει τηλέφωνο το επόμενο πρωί, για να με ρωτήσει αν είναι καλά ο πατέρας μου. Έτσι ξεκίνησε και το φλερτ μεταξύ μας. Αυτό συνέβη τον Ιούλιο του 2011 κι εκεί ξεκίνησε και η επικοινωνία μεταξύ μας μέχρι τις 7 Ιανουαρίου του 2012 που γίναμε ζευγάρι. Τώρα κλείνουμε 5 χρόνια μαζί.

Πιστεύετε ότι η σχέση σας είναι καρμική;
Σίγουρα το πιστεύουμε, γιατί η ζωή τα έφερε με τέτοιο τρόπο ώστε να είμαστε μαζί. Αν δεν γινόταν το ατύχημα, δεν θα ερχόμασταν σε επικοινωνία και ενδεχομένως δεν θα ξεκινούσε όλο αυτό.

Τι ήταν το πρώτο πράγμα που είδε ο ένας στον άλλο και σας εντυπωσίασε;
Κ: Η ομορφιά και το χαμόγελό της ήταν τα πρώτα πράγματα που με γοήτευσαν στην Άντρεα καθώς και η θετική ενέργεια που εκπέμπει.
Α: Εγώ θα έλεγα ότι εκτός από την εμφάνισή του, με γοήτευσε από την πρώτη στιγμή ο εύθυμος χαρακτήρας και το αστείρευτο χιούμορ του.

Πώς είστε μεταξύ σας;
Κ: Η Άντρεα είναι πολύ άνετη ως προσωπικότητα και ιδιαίτερα στη σχέση μας. Είναι πιστή σύντροφος, καθόλου ασταθής ως χαρακτήρας, στέκεται πάντα δίπλα μου και με καταλαβαίνει. Δεν είναι ο χαρακτήρας της γυναίκας που θα με πιέσει. Επιπλέον, πολύ σημαντικό για μένα είναι το ότι «ανέχεται» τα ωράρια της δουλειάς και των υποχρεώσεών μου σχετικά με το άθλημα.
Α: Ο Κρίστοφερ είναι άτομο ζεστό και εκφραστικό και είναι κάτι που μ' αρέσει πολύ. Δεν έχει κόμπλεξ, δεν κρατά κακία σε κανέναν και είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει οποιονδήποτε. Δεν είναι καταπιεστικός και με στηρίζει σε ό,τι κάνω και ό,τι αποφασίσω. Είναι εκ φύσεως άνθρωπος της σχέσης και της σταθερότητας και ομολογώ πως νιώθω ασφάλεια κοντά του.

Όταν βλέπετε ο ένας το άλλον βλέπετε ότι θα θέλατε να φτιάξετε οικογένεια με αυτό τον άνθρωπο;
Α: Σίγουρα! Το θεωρούμε πλέον δεδομένο.
Κ: Η Άντρεα είναι ό,τι καλύτερο βρήκα στη ζωή μου. Είναι μία δυναμική γυναίκα με αξιοπρέπεια και αυτοπεποίθηση, που δεν κακολογά ποτέ κανένα. Είναι άτομο χαμογελαστό με χιούμορ, που ξέρει να αγαπά και να το δείχνει με πράξεις. Θαυμάζω την ευαισθησία της και την καλή ψυχή που έχει - και ιδιαίτερα με τα ζώα - σε τέτοιο βαθμό που είναι ικανή να στερηθεί το φαγητό της για να ταίσει τα αδέσποτα.

Τι είναι το πρώτο πράγμα που ξεχώρισε ο ένας στον άλλον;
Α: Μ´αρέσει ο χαρακτήρας του Κρίστοφερ και η έντονη προσωπικότητά του! Εύθυμος άνθρωπος με έξυπνο χιούμορ που με κάνει να γελώ. Άλλωστε, είναι πολύ σημαντικό ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου να σε κάνει να γελάς. Θαυμάζω τις αξίες του και την όμορφη ψυχή του. Αυτό, όμως, που θαυμάζω περισσότερο είναι το πώς έμαθε από μικρός, με σκληρή δουλειά, να τα βγάζει πέρα μόνος του, χωρίς να έχει απαιτήσεις από κανέναν.

Τι είναι αυτό που ζηλεύει ο ένας στον άλλο;
Α: Δεν υπάρχει ζήλια στη σχέση μας. Ποτέ δεν υπήρξε. Δεν δώσαμε ποτέ αφορμή ο ένας στον άλλο για να ζηλέψει και ούτε θυμόμαστε να έχουμε τσακωθεί για κάτι τέτοιο.

Για ποια πράγματα συμφωνείτε και για ποια διαφωνείτε;
Γενίκα συμφωνούμε σε πολλά θέματα, αλλά ακόμη και σε αυτά που διαφωνούμε, πάντα καταφέρνουμε και βρίσκουμε τη λύση.

Τι απολαμβάνετε να κάνετε μαζί;
Οι ώρες που περνούμε μαζί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είναι πολύ λίγες. Βρισκόμαστε στα πεταχτά το μεσημέρι και ξανά το βράδυ, μετά τις 21:30. Μας αρέσει πολύ να πηγαίνουμε για φαγητό είτε οι 2 μας είτε με παρέα και τις Κυριακές τις περνάμε μαζί, κάνοντας τις βόλτες μας και γευματίζοντας μαζί συνήθως στη Μαρίνα της Λεμεσού.

Τι είναι αυτό που κάνει και σε εκνευρίζει;
Α: Ο Κρίστοφερ έχει κόλλημα με το κινητό του, μιας και μιλάει συνεχώς στο τηλέφωνο. Αυτό με εκνευρίζει πολύ, ιδιαίτερα όταν προσπαθώ να κάνω μια συζήτηση μαζί του.

Περισσότερα στο Beautiful People που κυκλοφορεί την Τετάρτη στα περίπτερα!