NEWS

Πιέρος - Κορτζιά: Μιλούν για το γάμο τους και φωτογραφίζονται μαζί

Κωνσταντίνος Αρτσίτας


  • Αποκαλυπτική συνέντευξη στο Beautiful People

    Αποκαλυπτική συνέντευξη στο Beautiful People

Είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια της κυπριακής showbiz. Εκείνος επιτυχημένος ποδοσφαιριστής. Εκείνη, μοντέλο, ραδιοφωνική παραγωγός του Deejay και παρουσιάστρια στο MAD. Ο λόγος για τον Πιέρο Σωτηρίου του ΑΠΟΕΛ και την Μαρία Κορτζιά, που αρραβωνιασμένοι πλέον «εγκαταλείπουν» τη σιγουριά της Κύπρου και ανοίγουν φτερά για το εξωτερικό, την Κοπεγχάγη, όπου ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο έως το 2022, κάνοντας ένα σπουδαίο άλμα στην καριέρα του. Μαζί του στήριγμα και φύλακας άγγελός του η αγαπημένη του σύντροφος Μαρία, η οποία λίγο πριν από το ταξίδι είπε το «Ναι» στην αιφνίδια πρόταση γάμου που της έκανε ο ποδοσφαιριστής.

Πιέρο, τι έκπληξη ήταν αυτή, πρόταση γάμου στις διακοπές σας; Ήταν κάτι που σχεδίαζες καιρό; Μήπως, η Κοπεγχάγη, «έσπρωξε» λίγο την απόφαση;
Η αλήθεια είναι πώς η ιδέα του γάμου υπήρχε ως σκέψη στο μυαλό μου και αργά ή γρήγορα θα γινόταν και πράξη. Σίγουρα η απόφαση της Μαρίας να με ακολουθήσει στη Κοπεγχάγη έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο.

Πώς έγινε η πρόταση; Πού ήσαστε; Μαρία το περίμενες;
ΠΙΕΡΟΣ: Έγινε όπως θα έπρεπε να γίνει και όπως αρμόζει σε μια τέτοια κατάσταση (χαμόγελα).
ΜΑΡΙΑ: Θα το κρατήσουμε για μας. (γέλια) Θα σας πω μόνο πως ήταν μαγικές οι στιγμές και η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα πρόταση τη δεδομένη στιγμή. Ένιωθα ότι θα συνέβαινε αλλά όχι τώρα στις διακοπές μας.

Η Κοπεγχάγη θα σας βρει αρραβωνιασμένους λοιπόν. Πότε με το καλό προγραμματίζετε το γάμο;
ΠΙΕΡΟΣ: Δεν έχουμε σκεφτεί ακόμα ημερομηνία. Θα το δούμε στη συνέχεια και θα αποφασίσουμε οι δύο μας ποια θα είναι η κατάλληλη περίοδος.
ΜΑΡΙΑ: Αυτή τη στιγμή προέχει η μετακόμισή μας. Να είμαστε καλά, να προσαρμοστούμε και τότε θα δούμε ανάλογα ποια θα είναι η καλύτερη στιγμή για το γάμο.

Πιστεύετε ότι ένας γάμος θα αλλάξει τη σχέση σας;
Π: Με τη Μαρία ζούμε σαν παντρεμένοι. Οπότε, δεν νομίζω ότι ο γάμος θα αλλάξει κάτι στο τρόπο που ζούμε. Αυτό που θα αλλάξει τη ζωή μας είναι σίγουρα η μετακόμισή μας σε μια εντελώς διαφορετική χώρα.
Μ: Όχι, δεν θεωρώ πως ο γάμος θα αλλάξει τη ζωή μας. Αυτό που αλλάζει τη ζωή ενός ζευγαριού είναι το παιδί. Αν, λοιπόν, ο γάμος οδηγήσει σε μια οικογένεια με παιδιά τότε, ναι, θα αλλάξει.

Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;
Π: Όχι δεν το πιστεύω αυτό. Αλλιώς δεν θα έκανα ούτε και τη πρόταση στη Μαρία.
Μ: Όχι, ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα. Αντίθετα, τον δυναμώνει. Αν πάλι φύγει, θα μείνει η αγάπη που είναι ακόμη πιο σημαντική. Εμείς βέβαια θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τον έρωτά μας.

Πόσα χρόνια είστε μαζί; Πόσες σημαντικές στιγμές περάσατε μαζί;
Π: Όπως κάθε ζευγάρι που είναι έξι χρόνια μαζί, έτσι και εμείς περάσαμε πολύ ωραίες και σημαντικές στιγμές.
Μ: Περάσαμε και περνούμε πολύ ωραία. Εκτός από τα ευχάριστα συναντήσαμε στο δρόμο μας και δυσκολίες τις οποίες ξεπεράσαμε και παραμένουμε, στήριγμα, ο ένας δίπλα στον άλλο.

Ποια είναι η… συνταγή αυτής της υπέροχης σχέσης;
Π: Η στήριξη που έχουμε ο ένας στον άλλο.
Μ: Ο σεβασμός, η στήριξη, ο έρωτας, η αγάπη.

Παιδάκι πριν από το γάμο ή μετά; Το σκεφτήκατε;
Π: Όπως μας το φέρει ο Θεός.
Μ: Δεν είναι κάτι που το προγραμματίζεις. Όποτε θέλει ο Θεός.

Μαρία τι αγαπάς στον Πιέρο;
Στον Πιέρο αγαπάω περισσότερο την πίστη και την αφοσίωσή του σε οτιδήποτε κάνει.

Πιέρο τι είναι αυτό που αγαπάς στη Μαρία;
Την καλοσύνη της.

Περισσότερα στο Beautiful People που κυκλοφορεί μόνο του την Τετάρτη στα περίπτερα! 

πηγή: Beautiful People


Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)