ΟΜΟΡΦΙΑ

Brow Contour Pro: η Benefit χωράει 4 προϊόντα για τα φρύδια σε ένα στυλό!

Ιλιάδα Κλάγκου


Όσες από εσάς καθόσασταν στα θρανία στα 80s νομίζω πως με μία ματιά στη φωτογραφία έχετε καταλάβει τα πάντα για το design αυτού του νέου προϊόντος της Benefit για τα φρύδια- και ήδη θα νιώθετε μια γλυκιά νοσταλγία για εκείνες τις φορές που σπάσαγατε τα νεύρα της διπλανής σας αλλάζοντας μανιωδώς χρώματα στο super cool στυλό σας. 

Το Brow Contour Pro είναι μία από τις πιο έξυπνες ιδέες που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό, καθώς μεταμορφώνει ένα vintage στυλό σε ένα μοντέρνο "εργαλείο" για τέλεια φρύδια, εύχρηστο και ευέλικτο. Σε αυτό, λοιπόν, το beauty στυλό θα βρείτε 4 διαφορετικά προϊόντα που με ένα μόνο κλικ και με ελάχιστη επιδεξιότητα, μπορείτε να δημιουργήσετε αυτά τα ινσταγκραμικά, γεμάτα φρύδια που ζηλεύετε.

Η ιδέα πίσω από αυτό το πολυεργαλείο βρίσκεται στην τάση του contouring φρυδιών που βλέπουμε όσο και περισσότερο στο Instagram, μόνο που η Benefit θέλησε να μάς απαλλάξει από τα πινέλα, τις σκιές και τα concealer και να μάς δώσει μια λύση πιο απλή αλλά το ίδιο αποτελεσματική. Το Brow Contour Pro χωράει και στο πιο μικρό τσαντάκι, περιλαμβάνει μία ανοιχτή και μια πιο σκούρα απόχρωση για τα φρύδια ώστε να δίνετε διάσταση και βάθος, ένα διορθωτικό για το περίγραμμα και ένα highlighter για να "καθαρίζετε" το περίγραμμα και να δίνετε τέλειο σχήμα στα φρύδια σας- με τον πιο εύκολο τρόπο. 

 

Κυκλοφορεί σε πέντε συνδυασμούς αποχρώσεων, και οι brow experts της Benefit προτείνουν να επιλέξετε το δικό σας με βάση την απόχρωση του διορθωτικού (definer), η οποία θα πρέπει να είναι ελάχιστα πιο ανοιχτόχρωμη από την επιδερμίδα σας. Ξεκινήστε γεμίζοντας τα φρύδια σας με την ανοιχτόχρωμη απόχρωση από την αρχή μέχρι τη μέση τους περίπου, μετά περάστε την πιο σκούρα σκιά από τη μέση προς το τελείωμα και, χρησιμοποιώντας ένα καθαρό βουρτσάκι για τα φρύδια, κάντε blending για να στρώσετε το χρώμα και να πάρετε το πιο φυσικό αποτέλεσμα. Μετά χρησιμοποιείστε το definer σύρριζα κάτω και πάνω από τόξο των φρυδιών, σε όλο το μήκος τους για να καθαρίσετε το περίγραμμα, και κάντε ελαφρύ blending. Τέλος, απλώστε το Highlighter στο κόκκαλο κάτω από τα φρύδια για να δώσετε φως και να αναδείξετε το τέλειο σχήμα τους, και κάντε blending προς τα έξω. 

Εξίσου ενδιαφέρον με το concept έχει και η ίδια η φόρμουλα κάθε ενός από τα 4 προϊόντα, η οποία θα έλεγα πως μοιάζει περισσότερο με πομάδα παρά με μολύβι. Είναι απαλή και εύκολη στο blending και μένει σταθερή για πολλές ώρες, ακόμα και σε συνθήκες έντονης ζέστης. 

 

Έχοντας ήδη διαβάσει πολλά για αυτό και δοκιμάζοντάς το σήμερα, στην επίσημη παρουσίασή του από την φανταστική ομάδα της Benefit Greece, μπορώ να καταλάβω γιατί το Brow Contour Pro έχει κάνει τις brow fanatics να παραληρούν. 

 

Info: τα προϊόντα Benefit Cosmetics θα τα βρείτε αποκλειστικά στα Sephora και στο www.sephora.gr

 

Photos Courtesy of Benefit Cosmetics

 


Tags: BENEFIT, ΦΡΥΔΙΑ, ΜΑΚΙΓΙΑΖ