ΟΜΟΡΦΙΑ

Tι είναι το καλοκαίρι για τη Chanel;

Δέσποινα Ισοπούλου


 • Η Les indispensables de l'ete είναι η πρώτη Cruise 2017 συλλογή της Chanel

  Η Les indispensables de l'ete είναι η πρώτη Cruise 2017 συλλογή της Chanel

 • Le Vernis Longue Tenue

  Le Vernis Longue Tenue

 • Οι πέντε αποχρώσεις της πούδρας Les Beiges Healthy glow Luminous Colour

  Οι πέντε αποχρώσεις της πούδρας Les Beiges Healthy glow Luminous Colour

 • Τα κραγιόν Rouge Coco Shine και Rouge Coco Stylo

  Τα κραγιόν Rouge Coco Shine και Rouge Coco Stylo

Τι είναι το καλοκαίρι για την Chanel; Για την ίδια την Coco Chanel η καλοκαιρινή ομορφιά οριζόταν ως το απελευθερωμένο, φυσικό γκλάμουρ -η αισθητική οπτική γωνία που άλλαξε για πάντα τον τρόπο που οριζόταν η ομορφιά. 

Αυτή η λάμψη που χαρίζει ο ήλιος, η ζέστη και η χαλαρή, θερινή αίσθηση αποτυπώνονται και εμπερικλείονται στην Cruise 2017 συλλογή ομορφιάς Chanel. Για την “Les Indispensables de l’ete” , την πρώτη Cruise σειρά Chanel, η Global Creative Makeup and Color Designer της Chanel, Lucia Pica, εστίασε στο ανεπιτήδευτο και λαμπερό μπρονζέ δέρμα και σε χρώματα εμπνευσμένα από φυσικά τοπία. Από nudes και ζεστά ροδακινί μέχρι βαθιά μπρονζέ  και πινελιές από πράσινο, γκρι-μπλε και ροζ κοραλλί, οι υφές είναι αέρινες και εύκολες στη χρήση: δεν χρειάζονται παρά το ελάχιστο άγγιγμα.

Μόνο τα απαραίτητα χωρούν στο καλοκαιρινό μας νεσεσέρ, οπότε εξοπλιστείτε με τις αγαπημένες αποχρώσεις από τις βελούδινες πούδρες “Les Beiges Healthy Glow Luminous Colour”, τα αδιάβροχα μολύβια ματιών και μάσκαρα, τα τέσσερα λαμπερά βερνίκια νυχιών και τα κραγιόν “Rouge Coco Shine” και “Rouge Coco Stylo”.


Tags: Chanel, Cruise 2017, καλλυντικά, καλοκαίρι 2017

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)