ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Σαλάτες

Γλυκοπατάτες ψητές με καρότα και σπανάκι

Συνταγή: Χριστόφορος Πέσκιας

Γλυκοπατάτες ψητές με καρότα και σπανάκι

Μια συνταγή από τον Χριστόφορο Πέσκια.

Ορεκτικά

Αυγοφέτες με μοτσαρέλα και κεφαλοτύρι

Επιμέλεια: Tina Webb

Αυγοφέτες με μοτσαρέλα και κεφαλοτύρι

Κυρίως πιάτα

Κοτόπουλο με σέσκουλα και λεμόνι

Συνταγή: Νίκη Χρυσανθίδου

Κοτόπουλο με σέσκουλα και λεμόνι

Ένα δυναμωτικό πιάτο για σήμερα.

Γλυκά

Μπισκότα βουτύρου

Συνταγή: Στέλιος Παρλιάρος

Μπισκότα βουτύρου

Ο Στέλιος Παρλιάρος ετοιμάζει γλυκά από τη δεκαετία του '50 στο νέο τεύχος του Γαστρονόμου που κυκλοφορεί την Κυριακή με την Καθημερινή.