ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Σαλάτες

Σαλάτα με πικάντικο καλαμάρι
  • σχολιάστε

Σαλάτα με πικάντικο καλαμάρι

Διαδικασία Ανοίγουμε τις κουκούλες και τα σώματα των καλαμαριών και χαράσσουμε το εσωτερικό τους σε ρόμβους.

Ορεκτικά

Φιλέτο κοτόπουλου με κάρι και φρέσκα κρεμμυδάκια
  • σχολιάστε

Φιλέτο κοτόπουλου με κάρι και φρέσκα κρεμμυδάκια

Tο σουρώνουμε και το κρατάμε στην άκρη.

Κυρίως πιάτα

Καλαμάρια γεμιστά με φέτα
  • σχολιάστε

Καλαμάρια γεμιστά με φέτα

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C. Πλένουμε καλά τα καλαμάρια και τα στραγγίζουμε. Βάζουμε τα πλοκάμια σε μια κατσαρόλα με νερό, να τα καλύπτει, και τα βράζουμε για 2 - 3 λεπτά.

Γλυκά

Cheesecake λεμόνι, με γιαούρτι
  • σχολιάστε

Cheesecake λεμόνι, με γιαούρτι

Για τη βάση: Χτυπάμε τα μπισκότα και τα αμύγδαλα στον πολυκόφτη μέχρι να θρυμματιστούν. Αδειάζουμε σε μπολ. Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα μπρίκι και το ρίχνουμε στο μπολ με τα μπισκότα και αμύγδαλα