ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Η μόδα στους δρόμους της χιονισμένης Νέας Υόρκης

Κατρίνα Πίτρακκου


  • Η χιονισμένη Νέα Υόρκη υποδέχτηκε τις fashionistas που βρέθηκαν εκεί για την εβδομάδα μόδας και αψηφόντας το κρύο μας χάρισαν μια σειρά από standout looks.

    Η χιονισμένη Νέα Υόρκη υποδέχτηκε τις fashionistas που βρέθηκαν εκεί για την εβδομάδα μόδας και αψηφόντας το κρύο μας χάρισαν μια σειρά από standout looks.

Ούτε η χιονοθύελλα ούτε το τσουχτερό κρύο εμπόδισαν τις σταρ της street μόδας να πλημμυρίσουν με στυλ τη Νέα Υόρκη. Οι μεγαλύτερες fashionistas προσγειώθηκαν στο Μεγάλο Μήλο για την εβδομάδα μόδας και πήγαν κόντρα στον καιρό γεμίζοντας τους δρόμους με τα πιο έντονα χρώματα, με τους πιο απρόσμενους συνδυασμούς και φυσικά με τα πολυπόθητα κομμάτια της σεζόν.

Από την Olivia Palermo μέχρι την Chiara Ferragni και από την Aimee Song του Song of Style, αλλά και τη νέα αγαπημένη της street μόδας, την διευθύντρια της αραβικής Vogue ή αλλιώς την Anna Wintour της Ανατολής, Deena Aljuhani Abdulaziz, όλα τα μεγάλα ονόματα από bloggers μέχρι editors κατέκτησαν με τα looks τους τα κλικ των φωτογράφων.

Πολύχρωμες γούνες, ευφάνταστοι συνδυασμοί με κυρίαρχο το colorblocking, λουστρίνι παλτό και statement μποτάκια κόντρα σε λευκά αθλητικά, η Νέα Υόρκη επιτρέπει τα πάντα φτάνει να έχουν ως αποτέλεσμα την κομψότητα με μια δόση extreme αισθητικής.


Tags: New York Fashion Week, εβδομάδα μόδας, looks, street fashion, Νέα Υόρκη

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)