ΟΜΟΡΦΙΑ

Αυτός ο ορός θα ενεργοποιήσει τη νεανικότητά σας

Σταύρη Φράγκου


  • Η Murad τελειοποιεί την επιστήμη της ρετινόλης με το λανσάρισμα του retinol youth renewal serum.

    Η Murad τελειοποιεί την επιστήμη της ρετινόλης με το λανσάρισμα του retinol youth renewal serum.

Το όραμα της Murad για την περιποίηση της επιδερμίδας βασίζεται πάνω στην απλή αλήθεια που λέει ότι για να ζούμε παραμένοντας νέοι είναι μια επιλογή που κάνουμε κάθε μέρα. Πιστεύουμε ότι η νεότητα αποτελεί αντανάκλαση του πώς αισθάνεστε, πώς φαίνεστε και πώς ζείτε, γιατί κάθε τομέας της ζωής σας συνδέεται με κάθε κύτταρο του σώματός σας.Για τον λόγο αυτό καθετί που κάνουμε στη Murad έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στην ενεργοποίηση της νεανικότητας μέσω της ενυδάτωσης σε κυτταρικό επίπεδο.


Η Murad τελειοποιεί την επιστήμη της ρετινόλης με το λανσάρισμα του retinol youth renewal serum και την υποστήριξη της ιδιόκτητης τεχνολογίας ρετινόλης τριπλής δράσης.

Η Murad, η πρωτοποριακή εταιρεία επαγγελματικής περιποίησης της επιδερμίδας, ανακοίνωσε το λανσάρισμα του Retinol Youth Renewal Serum, του νέου αντιγηραντικού πυλώνα που γρήγορα και ορατά στοχεύει στις κύριες ενδείξεις της γήρανσης χωρίς να χρειάζεται η παραμονή στο σπίτι και χωρίς παρενέργειες. 

Με την υποστήριξη της ιδιόκτητης Τεχνολογίας Ρετινόλης Τριπλής Δράσης της Μurad, αυτός ο ορός άμεσης δράσης ελαχιστοποιεί με απαλά τις γραμμές και τις βαθιές ρυτίδες, συσφίγγει, κάνει ομοιογενή τον τόνο και διεγείρει τη λάμψη για μια πιο ζωηρή νεανική επιδερμίδα. Σε μια μελέτη με χορηγό τη Murad, το 93 τοις εκατό των χρηστών είδαν μείωση στις γραμμές και τις ρυτίδες και το 98 τοις εκατό παρατήρησε πιο λεία επιδερμίδα μετά από χρήση μόλις δυο εβδομάδων.*

 Η Ρετινόλη είναι γνωστή σαν το standard χρυσό αντιγηραντικό συστατικό – για αυτό οι ασθενείς μου το ζητούν συχνά,” λέει ο Dr. Howard Murad, ιδρυτής της Murad. “Παρ όλα αυτά, διέκρινα μια σημαντική ανάγκη για ένα νέο προιόν με πιο άμεσα αποτελέσματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό και ξηρότητα.Μετά από χρόνια έρευνας και εξέλιξης, είμαι υπερήφανος που έχουμε τελειοποιήσει την επιστήμη της ρετινόλης με αυτό τον επαναστατικό ορό.”

Ενώ πολλά προιόντα ρετινόλης βασίζονται σε μια μοναδική φόρμουλα ρετινόλης και χρειάζονται μερικές εβδομάδες για να φανούν τα αποτελέσματα, η μοναδική φόρμουλα της Murad έχει το χαρακτηριστικό του συνδυασμού των τεχνολογιών από τρεις ρετινόλες για να προσφέρει γρήγορα και ορατά αποτελέσματα χωρίς ερεθισμό. Ως αποτέλεσμα αυτού του συστήματος τριών αιχμών, το Retinol Youth Renewal Serum προσφέρει τα βέλτιστα επίπεδα ρετινόλης δρώντας πιο γρήγορα , χαρίζοντας αποτελέσματα με διάρκεια και διεγείροντας την όλη αποτελεσματικότητα.

Η Τεχνολογία Ρετινόλης Τριπλής Δράσης δουλεύει με τρεις τρόπους:

1. Ρετινοειδές Αμεσης Δράσης: Επιταχύνει τα αποτελέσματα διεγείροντας γρήγορα τη κυτταρική διαδικασία
2. Ρετινόλη Σταδιακής Απελευθέρωσης: Eμφωλιασμένη σε λιπιδική κάψουλα που «λιώνει» αργά μέσα στο δέρμα, χαρίζοντας σταθερά και με διάρκεια επίπεδα ρετινόλης με τη πάροδο του χρόνου
3. Booster Ρετινόλης: Βελτιώνει την αποτελεσματικότητα δρώντας σαν μαγνήτης για να βοηθήσει τη βελτίωση της δεκτικότητας της επιδερμίδας με τα πλεονεκτήματα της ρετινόλης.

Το Murad’s Retinol Youth Renewal Serum συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πρώτα που υιοθετούν τη χρήση του εκχυλίσματος Ανθους Swertia, ένα γηγενές συστατικό των Ιμαλαίων αναγνωρισμένο για την ικανότητα να βοηθά στην αναγέννηση της επιδερμίδας μετά από εγκαύματα. Αυτό το εκχύλισμα, όταν συνδυάζεται με άλλα ενεργά συστατικά, μειώνει τον ερεθισμό και ανακουφίζει απαλά το δέρμα.Το Retinol Youth Renewal Serum περιέχει επίσης Σφαιρίδια Υαλουρονικού Οξέος για να ενυδατώσει και να χαρίσει άμεσα όγκο και λείανση στην επιδερμίδα.


Tags: murad, serum, retinol, woman, beauty, ομορφιά, γυναίκα, ορός, νεανικότητα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)