ΑΣΤΡΑ

Τα άστρα 17 ως 19 Μαρτίου, με τον Ερμή σε σύνοδο με ανάδρομη Αφροδίτη


  • Δύσκολα τα συναισθήματα, ακόμα πιο δύσκολες οι σχέσεις, οι συνεργασίες και οι εξελίξεις τους…

    Δύσκολα τα συναισθήματα, ακόμα πιο δύσκολες οι σχέσεις, οι συνεργασίες και οι εξελίξεις τους…

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή

Ήλιος σε τετράγωνο με Κρόνο

Δύσκολα τα συναισθήματα, ακόμα πιο δύσκολες οι σχέσεις, οι συνεργασίες και οι εξελίξεις τους… Οι ισορροπίες πολύ συχνά κρέμονται από μια κλωστή, που είναι πάρα πολύ εύκολο να σπάσει.

Και κυρίως οι Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου, καλό θα είναι να επιδείξετε ιδιαίτερη ψυχραιμία και να κρατήσετε αποστάσεις από οτιδήποτε νιώθετε πως μπορεί να σας πιέζει. Και κυρίως, να μην λειτουργείτε παρορμητικά ή με εγωιστικό και απόλυτο τρόπο στις υποθέσεις σας ή στα γεγονότα που διαδραματίζονται τώρα στη ζωή σας και στις σχέσεις σας.

Ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό

Όμως, την ημέρα του Σαββάτου μια όψη έρχεται να ελαφρύνει λίγο το κλίμα και να δώσει μια ανανεωτική τάση στο τριήμερο αυτό. Ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό είναι μια όψη που θα ενισχύσει την κοινωνικότητα, ενώ θα μας ωθήσει σε οτιδήποτε μπορεί να τροφοδοτήσει την ψυχή μας με ομορφιά, κάτι που κυρίως η Τέχνη μπορεί να κάνει. Μια ωραία παράσταση, μια αξιόλογη ταινία στο σινεμά, μια μουσική σκηνή ή ό,τι βοηθά τον ψυχισμό μας, όλα αυτά μπορούν να λειτουργήσουν επιβοηθητικά στην ψυχολογία μας.

Τις ημέρες αυτές είναι πολύ πιθανό να ανοίξουν εκ νέου οικονομικά ζητήματα, οικονομικές συζητήσεις της προηγούμενης περιόδου, οι οποίες όμως χρειάζονται πολύ μεγάλη προσοχή στη διαχείρισή τους, δηλαδή να είναι πολύ καλά οργανωμένες και σχεδιασμένες, για να μπορέσουν να εξελιχτούν.

Το σημαντικότερο όμως είναι πως τώρα και κάτω από την επιρροή της συνόδου του Ερμή με την Αφροδίτη, δημιουργείται το κατάλληλο πλανητικό σκηνικό για να στείλεις εκείνο το μήνυμα που εδώ και καιρό τριγυρνά στο μυαλό σου, σ’ εκείνο το πρόσωπο που έχει απομακρυνθεί από κοντά σου.

Ναι, είναι ένα τριήμερο που οι ερωτικές επικοινωνίες παίρνουν φωτιά και τώρα μπορεί να υπάρξει ένα πρόσφορο έδαφος, που ευνοεί κάθε είδους ανταλλαγή ή συνάντηση, ενώ δημιουργεί και τις συνθήκες εκείνες, που θα βοηθήσουν στην όποια εξέλιξη…

Μα να θυμάσαι πως τώρα είναι σημαντικό να μιλήσεις ειλικρινά και από την καρδιά σου, χωρίς όμως να γίνει σκληρός και επικριτικός, γιατί τότε μπορεί να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς!
Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, τολμήστε να κάνετε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας! Μιλήστε, ανοιχτείτε και επιδιώξτε να ζητήσετε ή και να λάβετε μια ειλικρινή συγνώμη, που θα σας βοηθήσει να πάτε παρακάτω με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σκεφτείτε: αν όχι τώρα, πότε;


Tags: άστρα, Μάρτιος, προβλέψεις, Ερμής, σύνοδος, ανάδρομη Αφροδίτη

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)