Απρίλιος 19, 2017
Βρέθηκαν 404 εγγραφές αναζητώντας την λέξη ' σπιτικά'
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Ορεκτικά
Μαγείρεμα + Ψήσιμο: περίπου 55΄ / Μέτριας δυσκολίας
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33218ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα
Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33172ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Τι θα πιούμε με τα ορεκτικά, τα μεζεδάκια και το αρνάκι – σουβλιστό, στον φούρνο ή γεμιστό.
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33174ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα
Πολύ εύκολες συνταγές!
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33173ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Γλυκά
Χτυπάμε σε ένα γουδί λίγη ζάχαρη με τους κρυστάλλους μαστίχας μέχρι να γίνουν σκόνη.
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33142FOOD & DRINK
Στο πασχαλιάτικο πρωινό, στον καφέ, στο τσιμπολόγημα της μέρας, αφράτα, τριφτά και βέβαια, πάνω από όλα, αρωματικά με μαστίχα. Έχουμε τα καλύτερα…
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33146ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα
Το μυστικό για το τέλειο χταπόδι είναι απλό: ψητό στο φούρνο και όχι βρασμένο στην κατσαρόλα, κρατάει όλους τους χυμούς και τη νοστιμιά του. Τονίζουμε ότι οι χρόνοι ψησίματος αυξομειώνονται ανάλογα με το μέγεθος του χταποδιού.
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33140FOOD & DRINK
Χαλβάδες, σκαλτσούνια, μηλόπιτες… Ναι, ξέρουμε γιατί στη νηστεία η ζυγαριά χτυπάει κόκκινο! Εκτός από τα εστιατόρια, και τα ζαχαροπλαστεία που τιμούν την νηστεία. Και είναι σκέτη κόλαση!
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33126ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα
Αναμονή: 1 βράδυ
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33120FOOD & DRINK
Από όσπρια και χαλβά μέχρι τα πιο μυρωδάτα κουλουράκια και γλυκά. Κάναμε τη βόλτα μας, γεμίσαμε σακούλες και σου προτείνουμε...
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33099ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Προετοιμασία: περίπου 30΄, Ψήσιμο: περίπου 45΄- 1 ώρα
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33092ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα
Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33054ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Γλυκά
Βάζουμε το νερό με την κρυσταλλική ζάχαρη σε μια κατσαρόλα και την τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33053ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα
Μαρινάρισμα: 1 βράδυ,
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33052ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Σαλάτες
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32991ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα
Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32863ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα
Η σάλτσα μπεαρνέζ φτιάχνεται κανονικά με βούτυρο. Εδώ, σας δείχνουμε πώς γίνεται με ελαιόλαδο.
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32855ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Γλυκά
Αναμονή: 2 ώρες
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32843ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα
Φωτογραφία: ΕΡΡΙΚΟΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32840ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32825