Δημοφιλής είδηση: 6 looks που θα θες ν' αντιγράψεις μέχρι το τέλος ...
Φοράμε: Τζιν με πέρλες
|
Απρίλιος 19, 2017
Βρέθηκαν 578 εγγραφές αναζητώντας την λέξη 'γαστρονόμος'
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Τι θα πιούμε με τα ορεκτικά, τα μεζεδάκια και το αρνάκι – σουβλιστό, στον φούρνο ή γεμιστό.
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33174ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα
Πολύ εύκολες συνταγές!
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33173ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Γλυκά
Χτυπάμε σε ένα γουδί λίγη ζάχαρη με τους κρυστάλλους μαστίχας μέχρι να γίνουν σκόνη.
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33142ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Γλυκά
Βάζουμε το νερό με την κρυσταλλική ζάχαρη σε μια κατσαρόλα και την τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=33053ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα
Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32863ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα
Φωτογραφία: ΕΡΡΙΚΟΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32840ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα
Μέτριας δυσκολίας / Προετοιμασία: 30΄
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32786ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα
Γιορτάζουμε την ημέρα του Ευαγγελισμού με ένα φίνο μενού με επίκεντρο τον παστό μπακαλιάρο.
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32784ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Γλυκά
Ψήσιμο + Βράσιμο (συνολικά): 30΄
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32700ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Ορεκτικά
Με την καρυδάτη σκορδαλιά συνοδεύουµε ψητά ψάρια και θαλασσινά, τηγανητό µπακαλιάρο ή γαλέο, ψαροκροκέτες ή ψαροµπιφτέκια, αλλά και ψητά κρεατικά.
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32642ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Γλυκά
Αναμονή: 6 ώρες
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32678ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32635ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° - 190° C.
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32639ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Ορεκτικά
Το μπέικον είναι η «βάση» της τάρτας. Εξαιρετική ιδέα, έτοιμο το μεζεδοφαγητό στο πι και φι.
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32634ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τις 2 κουτ. σούπας λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το ψάρι (σε δόσεις, αν δεν χωράνε όλες οι φέτες στο τηγάνι) για περίπου 1 - 2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει και να σφίξει. Το κρατάμε στην άκρη.
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32609ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα
Μέτριας δυσκολίας / Προετοιμασία: 45΄,
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32588ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα
Αξίζει να το δοκιμάσετε!
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32590ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Γλυκά
Φωτογραφία: ΑΚΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32558ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ - Κυρίως πιάτα - Ψάρι
Μαγείρεμα: περίπου 25΄
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32531ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Ψήσιμο: 20΄
https://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32500